BBQ ribs med rødkålssalat

2 pers.

Ingredienser

800 g ribben fra svin
2 tsk. røget salt
2 tsk. hvidløgspulver
1 dl Heinz ketchup
1 dl flydende honning
½ dl olie
1/4 dl æbleeddike
tabasco efter smag
salt, friskkværnet peber
Rødkålssalat:
½ rødkål, fintsnittet
3 spsk. æbleeddike
1 tsk. hvidløgspulver
1 spsk. flydende honning
2 aromatiske æbler i tynde både
Maldon salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær ribbenene i mindre stykker og krydr dem med hvidløgspulver og salt. Bag dem i en 170 grader varm ovn i ½ time. Kom ketchup, honning, olie, eddike og tabasco i en gryde, bring det i kog og lad det simre i 5 minutter, smag til. Pensl marinaden på benene og lad dem stege i endnu 1-1½ time, mens der pensles ofte undervejs.

Salat:
Bland hvidløgspulver, honning og eddike sammen i en skål. Vend rødkål og æbler i og vend godt rundt, så dressingen lægger sig om rødkål og æbler. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Server rødkålssalaten til ribbenene.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik