Grillet, marineret oksemørbrad på spyd

6 pers.

Ingredienser

800 oksemørbrad
Marinade:
3 fed hvidløg, knust og finthakket
1 håndfuld basilikum, hakket
1 håndfuld esdragon, hakket
1 stor håndfuld bredbladet persille, hakket
1 spsk. grovkornet dijonsennep
1 spsk. sherryeddike
½ dl olivenolie
Maldon salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Afpuds mørbraden og skær den i tern.
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Kom oksemørbrad i en frysepose, hæld marinaden ned ved og luk posen godt. Masser marinaden godt ind i kødet, læg den i køleskab og lad det marinere i 24 timer. Vend posen af og til. Hvis de skal grillet på træspyd, så læg dem i blød i koldt vand i mindst ½ time inden de skal bruges.
Tag kødet op af marinaden og sæt på spyd. Grill over gode kul udenfor eller på en godt varm grillpande. Krydr med lidt Maldon salt og friskkværnet peber.

Comments

comments