Stegt halloumi med kapersdressing

6 pers.

Ingredienser

250 g halloumiost i skiver
1½ dl mel
Maldon salt, friskkværnet peber
olivenolie

Dressing:
saft og skal af 1 citron
1 spsk. hvid balsamico
1 spsk. grovkornet sennep
2 spsk. små kapers, afdryppet
½ dl olivenolie
1 stor håndfuld bredbladet persille, hakket

Fremgangsmåde

Bland mel med salt og friskkværnet peber. Vend skiverne af halloumiosten i blandingen. Varm olie op på en pande og steg osteskiverne i ca. 1 minut på hver side, til de er gyldne. Læg dem på køkkenrulle, så de kan dryppe af. Læg derefter osteskiverne på et fad.

Dressing:
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og friskkværnet peber og dryp den over osteskiverne. Server med brød til.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik