Salat med squash og kapers

4 pers.

Ingredienser

3 squash i 1 cm. tykke skiver
olivenolie
groft salt, friskkværnet peber

Dressing:
½ spsk. hvid balsamico
2 fed hvidløg, knust og finthakket
2 spsk. olivenolie
friskpresset citronsaft
lidt frisk timian, hakket
2 spsk. små kapers, afdryppet
150 g feta i blok

Fremgangsmåde

Pensl squashskiverne med lidt olivenolie på begge sider og grill dem så på en meget varm grillpande eller på en grill i haven. Læg dem taglagt i et fad og drys med groft salt og friskkværnet peber.
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og dryp den over squashskiverne, stil den i køleskab og lad den trække i 2 timer. Lige inden servering pyntes med timian, kapers og smuldret feta.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik