Saltimbocca

4 pers.

Ingredienser

800 g tynde skiver kalveinderlår
12 skiver parmaskinke
12 salvieblade
smør
2 dl tør hvidvin
2 dl kalvefond
2 spsk. rørsukker
salt, friskkværnet peber
2½ dl creme fraiche 38%
200 g friskbælgede ærter
500 g små, nye kartofler, friskkogte og stadig varme

Fremgangsmåde

Dup kødskiverne tørre og tryk dem helt flade. Læg en skive skinke på hver og derpå et salvieblad. Fold kødet sammen en gang og luk med en tandstikker.
Smelt smørret på en pande og steg kødet i et par minutter på hver side. Tag det af og hold kødet varmt. Hæld hvidvin på og lad det koge op, krydr med sukker, salt og friskkværnet peber. Tilsæt creme fraiche og pisk det godt ud. Kom de friskbælgede ærter og de friskkogte kartofler i. Server straks sammen med kødet og en salat.

Comments

comments