Lækre chokoladestykker

Ingredienser

2 æg
140 g rørsukker
½ dl stærk kaffe
140 g smør
125 g god, mørk chokolade
3 spsk. usødet kakaopulver
75 g mel
½ tsk. bagepulver
100 g hasselnødder, hele

Fremgangsmåde

Kom bagepapir på en bageplade, kom hasselnødderne på og sæt i en 175 grader varm ovn. Bag i ca. 10-15 minutter, til de bliver let gyldne. Hæld dem ud i et viskestykke og gnid skallerne af.
Pisk æg, sukker og kaffe godt sammen med en el-mikser. Smelt chokoladen over vandbad, tilsæt smørret og rør til det er smeltet helt. Tilsæt det til æggemassen sammen med sigtet kakao, rør det i. Bland mel og bagepulver sammen og sigt det i. Rør til det er blandet i. Vend de hele, afskallede hasselnødder i. Læg bagepapir i en bradepande og hæld chokolademassen i. Bag ved 170 grader i ½ time. Tag kagen ud, lad den køle af og skær den så i små firkanter. Serveres med syltet frugt og en god kugle vanilieis.

Comments

comments