Pizza med parmaskinke

2 pers.

Ingredienser

Pizzadej:
10 g gær
2½ dl håndvarmt vand, dvs. ca. 37 grader
½ tsk. sukker
½ dl olivenolie
450 g italiensk hvedemel – 00
½ spsk. groft salt
Fyld:
en god tomatsauce, gerne hjemmelavet
2 kugler bøffelmozzarella i skiver
100 g parmaskinke
frisk oregano

Fremgangsmåde

Smuldr gæren i en skål, hæld vand ved og rør til det er opløst. Tilsæt sukker, olie, mel og salt Ælt dejen grundigt igennem, til den bliver blød og glat. Dæk den til, stil den lunt og lad den hæve i 1 time.
Del dejen i 2 og rul hver del tyndt ud. Smør tomatsauce på og fordel mozzarellaen. Bag i en MEGET varm ovn, så højt som kan kan komme op og hvor bagepladerne har været i, så de er godt varme. Flyt forsigtigt pizzaen over på og bag i 6-10 minutter, alt efter hvor varm ovnen er og hvor tyk bunden er. Fordel skinke ovenpå og drys med frisk oregano.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik