Lækker salat med pærer

4 pers.

Ingredienser

2 bagekartofler
1 spsk. olivenolie
Maldon salt

2 hjertesalat
4 modne pærer
50 g valnødder

2 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
½ tsk. salt

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne og skær dem i små tern. Vend dem med olie og fordel dem på en bageplade. Drys med Maldon salt og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til de er sprøde og gyldne.
Del salaten i mindre stykker. Skær pærerne i både og vend pærer og valnødder i salaten.
Rør en dressing af olie, eddike og salt. Dryp den over salaten og drys med kartoffelternene. Krydr med friskkværnet peber og server med godt groft brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik