Pasta med kylling og valnødder

2-3 pers.

Ingredienser

2 kyllingefilet, skåret i mundrette bidder
1 hel potte basilikum
lidt god, stærk karry
friskrevet parmesan
1 håndfuld valnødder, grofthakket
2½ dl piskefløde
1 dl bouillon
1 rød peberfrugt i små tern
1 håndfuld cherrytomater
penne i passende mængde

Fremgangsmåde

Varm lidt olie på en pande og kom karry i sammen med kyllingestykkerne, svits til kyllingen får godt med farve. Tilsæt peberfrugt og lad det svitse lidt med. Hæld bouillon og fløde ved, krydr med salt og friskkværnet peber. Lad det småsimre, til kyllingen er nok. Kom valnødder og hele cherrytomater ved, lad dem varme med, til tomaterne begynder at briste. Kog penne al dente i rigeligt, godt saltet, vand. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af. Anret penne på tallerkner, kom noget af saucen over, drys med masser af hakket basilikum og friskrevet parmesanost.

Comments

comments