Pasta med tigerrejer

2 pers.

Ingredienser

200 g tigerrejer med skal, optøede
1 frisk, rød chili uden kerner, finthakket
5 fed hvidløg, knust og finthakket
1 stor håndfuld bredbladet persille, grofthakket
1 dl olivenolie
friskrevet parmesan
groft salt, friskkværnet peber
spaghetti eller linguine i god kvalitet.

Fremgangsmåde

Pil skallen af rejerne og skær dem op i ryggen og fjern den sorte tarm.
Varm olien op på en pande og sauter hvidløg og chili, rør i det hele tiden, hvidløgene må endelig ikke tage farve. Kom persille, salt og friskkværnet peber ved, rør rundt. Kom rejer på panden og steg dem i et par minutter, til de skifter farve. Giv dem endelig ikke for meget, for så bliver de meget kedelige!
Kog pasta al dente i rigeligt, godt saltet, vand. Hæld vandet fra og lad det dryppe af. Hæld pastaen på panden og vend det hele godt sammen. Anret i dybe tallerkner og drys med friskrevet parmesanost.

Comments

comments