Citronkage med birkes

Ingredienser

200 g smør
4 æg
250 g sukker
225 g mel
1 tsk. bagepulver
1 dl citronsaft
revet skal af 2 citroner
½ dl blå birkes
Ostecreme:
250 g mascarpone
50 g flormelis
revet skal af 1 citron

Fremgangsmåde

Smelt smørret ved svag varme og afkøl det.
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Bland mel sammen med bagepulver, og rør det i dejen skiftevis med citronsaft og smeltet smør. Tilsæt revet citronskal og birkes.
Hæld dejen i en bradepande på 20 x 30 cm., foret med bagepapir.
Bag ved 175 grader i ca. 30 minutter. Tjek om den er gennembagt.
Afkøl-
Rør mascarpone med flormelis og fintrevet citronskal. Skær kagen ud i små firkanter og top hver firkant med lidt ostecreme.

Comments

comments