Jordskokkesuppe

2 pers.

Ingredienser

1 stor bagekartoffel, eller 2 mindre, i små tern
500 g jordskokker, godt skrubbede
lidt smør
2 dl vand
2 dl grøntsagsbouillon
2 dl fløde eller sødmælk
salt, friskkværnet peber
lidt friskpresset citronsaft
1 håndfuld persille, hakket
1 pakke bacon i tern, sprødstegt
2-3 aromatiske tomater, skåret i tern

Fremgangsmåde

Skær jordskokkerne i skiver og damp dem møre i vand og en klat smør. Kom bouillon og kartoffeltern ved. Kog det hele godt mørt og blend det så til en glat suppe. Hæld tilbage i gryden og tilsæt fløde/mælk. Smag til med salt, friskkværnet peber og citronsaft. Hæld op i skåle eller dybe tallerkner og pynt med persille, tomater i tern og bacon. Server med lækkert brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik