header

Penne med Karl Johan svampe og hasselnødder

4 pers.

Ingredienser

150 g bacon i tern
1 spsk. balsamico
1 spsk. god olivenolie
50 g hasselnødder
150 g babyspinat, godt skyllet og slynget tør
40 g tørrede Karl Johan svampe, udblødte
fuldkornspenne i passende mængde
groft salt, friskkværnet peber
50 g frisk, groftrevet parmesan

Fremgangsmåde

Læg svampene i blød efter anvisning på emballagen. Steg bacon sprødt på en tør pande og hæld fedtet fra. Kom balsamico ved og lad det koge op.
Kog pasta til de er al dente i rigeligt, godt saltet, vand. Hæld vandet fra og lad det dryppe af. Steg de udblødte svampe i lidt olivenolie, kom hasselnødder ved og lad dem riste med, til de bliver gyldne. Kom spinat ved sammen med den afdryppede pasta, vend godt rundt og krydr med salt og friskkværnet peber. Server straks, drysset med bacon og parmesan.