header

Grove pita med kyllingesalat

2 pers.

Ingredienser

1 kyllingebrystfilet
2 grove pitabrød, lunet
2 tsk. dijonsennep
saft af ½ appelsin
2 spsk. persille, hakket
2 spsk. god ekstrajomfruolivenolie
1 stilk bladselleri, finthakket
2 spsk. soltørrede tomater i olie, finthakket
lidt frisk basilikum, hakket
lidt frisk kørvel, hakket
groft salt, friskkværnet peber
lidt romainesalat i strimler

Fremgangsmåde

Dup kødet tørt og steg på en pande i lidt olie, krydr med salt og friskkværnet peber. Når det er gennemstegt, tages det af varmen. Brug 2 gafler, til at rive kødet i trevler med.
Pisk sennep, appelsinsaft og olie godt sammen og vend kødet i. Vend persille, bladselleri og tomater i. Smag det hele til.
Kom lidt salat i bunden af de lune pitabrød og kom så salaten i. Server straks.