Majspandekager med kylling

4 pers.

Ingredienser

Majspandekager:
150 g mel
100 g majsgryn eller majsmel
½ tsk. salt
5 dl mælk
3 æg
2 spsk. olie
olie til bagning
Fyld:
25 g smør
2 spsk. mel
4 dl kogende mælk
1 spsk. citronsaft
1-2 spsk. hakkede syltet jalapeno-chili
1 dl grønne oliven i skiver
500 g kogt kyllingekød i små tern
150 g reven cheddarost
salt, friskkværnet peber
Tomatsauce:
1 løg
2 dl pureret tomat fra karton
1 dl bouillon
1 tsk. tørret oregano
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Majspandekager:
Rør mel, majsmel, salt og mælk sammen til en jævn blanding. Tilsæt æg og olie. Bag 12 store pandekager af dejen.
Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt kogende mælk under omrøring. Kog saucen igennem 4-5 minutter, rør hele tiden. Smag til med citronsaft, jalapenos, oliven, salt og friskkværnet peber. Tag halvdelen af saucen fra-Vend kyllingekødet i resten.
Fordel kyllingeblandingen på pandekagerne og rul dem sammen.
Tomatsauce:
Hak løg. Bring pureret tomat og bouillon i kog. Kom løg og oregano i. Kog det sammen ca. 10 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Fordel tomatsaucen i et ovnfast fad. Læg pandekagerne over. Fordel resten af jalapenosaucen over og drys med ost. Stil fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 35 minutter.
Giv en god salt til. F. eks. med romaine salat, tomater, majs og avocaod. Dryp salaten med limesaft pisket med olie, salt og friskkværnet peber.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik