Tærte med squash og ricotta

2 pers.

Ingredienser

2 plader butterdej
2 squash i tykke skiver (ca. 3 cm.)
1 rødløg i smalle både
4 fed hvidløg i tynde skiver
5 kviste frisk timian
groft salt, friskkværnet peber
1 æg
200 g ricotta eller hytteost
½ dl mælk
50 g frisk, revet parmesan

Fremgangsmåde

Læg butterdejspladerne ovenpå hinanden og rul dem ud sammen, så de passer til en tærteform. Læg den i en smurt tærteform og prik den godt med en gaffel. Sæt den i køleskab, mens fyldet laves.
Varm lidt olie op på en godt varm pande og steg squash skiverne, til de får en brun yderside, men de skal ikke blive møre. Tag dem af varmen og sauter løg, hvidløg og timian, til løgene bliver bløde, men de skal ikke tage farve, rør i den. Fordel grøntsagerne på tærtebunden. Pisk æg med ricotta/hytteost, mælk, salt og friskkværnet peber. Hæld det over fyldet og drys med revet parmesan. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 25-30 minutter, til den bliver gylden. Server med en salat.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik