Grove boller med spinatfyld

Ingredienser

300 g speltmel
200 g rugmel
200 g havregryn
4 spsk. olivenolie
1 tsk. groft salt
5 dl koldt vand
5 g gær
Fyld:
500 g frosset spinat
1 blok god feta
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vand og tilsæt salt og de øvrige ingredienser. Rør dejen sammen og ælt den så grundigt og længe. Lad den hæve ved stuetemperatur og tildækket i 8 timer.
Tø spinaten op i microovn og hak den lidt. Pres så meget væde som muligt ud af den og bland den så med smuldret feta, salt og friskkværnet peber.
Drys mel på køkkenbordet og rul dejen ud, skær den ud i cirkler efter en desserttallerken. Læg lidt spinatfyld på midten og luk så sammen, tryk kanterne godt sammen. Sæt dem på bageplader med bagepapir. Tænd ovnen på 50 grader og lad den efterhæve derinde i 1 time. Tag dem ud, skru op til 225 grader og når ovnen er varm, bages de i ca. 20 minutter.

Comments

comments