Kylling a la Mexico

Let og velsmagende ret, med få ingredienser.
3-4 pers.

Ingredienser

2 spsk. olivenolie
6-8 kyllingeoverlår (fjern evt. skindet)
salt, friskkværnet peber
2 glas tacosauce (ca. 5 dl)
1 ds. kidneybønner, skyllet og drænet

Tilbehør:
creme fraiche 9%
jalapeno chilipeber i skiver fra glas
tortillachips
kogte ris

Fremgangsmåde

Varm olien i en sauterpande og brun kyllingeoverlårene på begge sider. Tag dem op og lad dem dryppe af. Drys dem med salt og peber. Kasser fedtstoffet fra panden.
Hæld tacosauce og kidneybønner i panden og læg kyllingestykkerne i saucen. Bring retten i kog under låg og lad den simre i ca. 30 minutter eler til kyllingen er færdig.
Juster smagen og server retten med tilbehøret.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik