header

Pastasalat med kartofler og bønner

4 pers.

Ingredienser

100 g god, færdigkøbt pesto
1 potte basilikum
50 g parmesan, høvlet
2 spsk. pinjekerner, letristede
400 g kartofler
200 g friske, grønne bønner
500 g bred båndpasta (pappadelle)
groft salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand. Nip bønnerne og lad dem koge med i de sidste 5 minutter. Hæld kartofler og bønner i en sigte og lad det dryppe godt af.
Kog pastaen i rigeligt, godt saltet, vand til den er al dente. Hæld vandet fra og lad det dryppe af.
Vend den friskkogte pasta med pestoen, kartofler og bønner. Krydr med salt og friskkværnet peber. Fordel i varme, dybe tallerkner og pynt med pinjekerner, frisk basilikum og høvlet parmesan.