Asiatisk suppe med kødboller

4 pers.

Ingredienser

Fyld:
500 g kødboller, hjemmelavede eller færdigkøbte
100 g bønnespirer, skyllede og afdryppede
200 g shiitakesvampe, skåret i skiver
4 forårsløg, fintsnittet
200 g nudler
1 stor håndfuld frisk koriander eller bredbladet persille, grofthakket
tørrede chiliflager
lidt soya
Suppe:
1 liter god hønsefond
2 stjerneanis
10 hele, hvide peberkorn
2 tsk. sukker
2 spsk. soya

Fremgangsmåde

Varm fonden op i en stor gryde og tilsæt anis og peberkorn. smag til med soya og sukker. Lad det simre i ca. 10 minutter. Hæld suppen gennem en sigte. Kom kødbollerne i suppen. Lad dem varme i et par minutter. Kom så bønnespirer, svampe og forårsløg i.
Kog nudlerne efter anvisning, hæld vandet fra og lad dem dryppe af. Fordel dem i 4 skåle og kom så suppen over. Drys med koriander/persille, chili og evt. lidt ekstra soya.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik