Svampesuppe

4 pers.

Ingredienser

400 g blandede svampe, rengjorte og skåret groft
1½ dl tør hvidvin
3/4 liter god hønsebouillon
2½ dl piskefløde eller madlavningsfløde
2 skalotteløg, finthakket
lidt smør
groft salt, friskkværnet peber
lidt trøffelolie

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde og sauter løg til de bliver klare, men uden at de tager farve. Tilsæt svampene og lad det svitse lidt, krydr med salt og friskkværnet peber. Lad dem stege, til den væde de afgiver er kogt ind. Hæld vin ved og lad det koge ind, til det er næsten fordampet. Hæld bouillon og fløde ved, lad suppen småsimre i 10 minutter. Smag den til med salt, friskkværnet peber og evt. lidt trøffelolie.

Indret dit kontor sådan her

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik