Kartoffel-/ærtesuppe

4 pers.

Ingredienser

250 kartofler, skrællede
500 g fine, frosne ærter
1 liter god hønsebouillon
2 kviste frisk timian
1 dl tør hvidvin
2 skalotteløg, finthakket
groft salt, friskkværnet peber
evt. lidt trøffelolie

Fremgangsmåde

Hæld hvidvin i en gryde og kom skalotteløg i, bring det i kog og lad det koge ind, til vinen er næsten kogt ind. Skær kartofler i små tern og kom dem i sammen med timian og bouillon. Skru ned, læg låg på og lad det simre i 20 minutter. Tag timiankvistene op. Hæld de frosne ærter i og blend suppen. Smag suppen godt til med salt og friskkværnet peber og portionsanret den. Dryp evt. lidt god trøffelolie i hver portion og server.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik