Græskarsuppe med spidskommen

4 pers.

Ingredienser

600 g græskar, skåret i grove stykker
2 gulerødder i grove stykker
2 tsk. god karrypulver
1 tsk. stødt spidskommen
1 løg, finthakket
3/4 liter god hønsebouillon
2½ dl appelsinjuice
lidt olivenolie
groft salt, friskkværnet peber
creme fraiche 18%

Fremgangsmåde

Varm olie op i en gryde og svits hurtigt karry og spidskommen. Skru ned til middel varme og tilsæt græskar, gulerødder og løg, steg i ca. 5 minutter under omrøring, krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld bouillon ved, læg låg på og lad det simre ½ times tid. Blend suppen sammem med appelsinjuice og smag den til. Hæld op i portionsskåle/tallerkner, kom lidt creme fraiche i hver og server straks med noget lækkert brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik