Hokkaido-salat med feta

4 pers.

Ingredienser

2 Hokkaido græskar, skåret i både og kerner fjernet
2 spsk. god olivenolie
1 spsk. rødvinseddike
2 spsk. akaciehonning
75 g valnødder, grofthakket
1 bdt. brøndkarse
Maldon salt, frisk groftkværnet peber
150 g god feta i blok, smuldret

Fremgangsmåde

Skræl græskarbådene. Pisk olie sammen med honning og vend græskarbådene godt i blandingen, så de er dækket af det. Fordel bådene på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 175 grader i ca. ½ time, til de er møre og begynder at blive karamelliseret. Vend dem ofte, mens de bager.
Dryp med rødvinseddike og læg dem i et fad. Drys med feta, valnødder og brøndkarse. Krydr med Maldon salt og groft, friskkværnet peber. Server straks med noget lækkert brød til.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik