Brie-/tomatsalat

4 pers.

Ingredienser

250 g modne, aromatiske cocktailtomater på stilk, skåret i grove stykker
250 g gule cherrytomater, halveret
50 g pinjekerner, ristet gyldne
100 g kold brie
1 bakke ærteskud
Dressing:
3/4 dl koldpresset rapsolie
2 spsk. hvid balsamico
Maldon salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Anret tomaterne på et fad. Rist pinjekernerne og drys dem med lidt salt, drys dem over tomaterne, sammen med ærteskudene.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
Skær den kolde brie i tykke skiver, læg på køl igen, til de skal grilles. Når der skal serveres, så grill ostestykkerne ca. 2 minutter på hver side over godt varme kul eller på en varm grillpande. Læg dem over salaten og dryp dressingen over. Server med lækkert brød.

Comments

comments