Lammekoteletter med grønsager

6 pers.

Ingredienser

12 lammekoteletter
1 laurbærblad
6 løg i tynde skiver
6 fed hvidløg i tynde skiver
2 fennikel i tynde skiver
3 squash i skiver
100 g gode semi-dried tomater, gerne hjemmelavede
1 glas tør hvidvin
1 kvist frisk timian
olivenolie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Læg squash, løg, fennikel og tomater i et ovnfast fad. Hæld olivenolie og hvidvin over og krydr med salt og friskkværnet peber. Læg timian og laurbærblad ved og sæt i ovnen ved 180 grader i ½ time.
Varm en slip-let pande op og tørsteg koteletterne på begge sider, krydr med salt og friskkværnet peber. Tag koteletterne af og hold dem varme. Steg hvidløgsskiverne i lammefedtet, til de er gyldne. Læg koteletterne ovenpå grønsagsfadet og hæld stegefedt og sprødstegte hvidløg ovenpå. Sæt det hele i ovnen og giv det endnu 10 minutter.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik