Peberfrugtsalat

6 pers.

Ingredienser

4 røde peberfrugter
4 gule peberfrugter
4 grønne peberfrugter
4 modne, aromatiske tomater
6 fed hvidløg, finthakket
3 skalotteløg, finthakket
1½ dl olivenolie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Halver peberfrugterne, tag kernerne ud og læg dem med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir. Sæt dem under grillen i ovnen og grill dem i 20 minutter, til de bliver sorte. Læg dem i en skål, dæk med film og lad dem stå i 10 minutter. Pil skindet af og skær dem i strimler. Skær et lille kryds i tomaterne, blancher dem hurtigt i kogende vand, skyl dem under koldt vand og flå dem. Skær dem i tern. Varm olivenolie op i en pande og sauter alle grønsagerne ved svag varme i ca. ½ time. Krydr med salt og friskkværnet peber. Server med noget lækkert brød,

Comments

comments