Linsesalat med krydderurter

6 pers.

Ingredienser

2 gulerødder, i små tern
200 g grønne linser fra puy
100 g bacon i tern
1 løg
4 hele nelliker
1 stængel bladselleri i små tern
1 håndfuld frisk koriander eller bredbladet persille, hakket
1 lille bdt. purløg, hakket
1 skalotteløg i tynde skiver
1 spsk. aromatisk sennep
4 spsk. valnøddeolie
Maldonsalt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog linserne sammen med gulerødder, bacon og lød hvor nelliker er stukket i. Lad det koge i 20 minutter, til de er møre, men stadig faste. Dryp linserne af og smid løget med nellikerne væk. Krydr de kogte linser med salt. Pisk sennep sammen med valnøddeolie og rør dressingen i salaten sammen med bladselleri, skalotteløg og friske krydderurter.

Comments

comments