header

Chokolade”pølse”

25 stk.

Ingredienser

250 g god, mørk chokolade 70%
100 g koldt smør i tern
3 spsk. flydende honning
100 g mandler, fintmalede
100 g tørrede abrikoser, finthakket
50 g ristede hasselnødder, hakket
200 g amarettibiskuitter, knuste

Fremgangsmåde

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt det over vandbad sammen med honning og smør, rør til det er en glat masse. Rør mandler, abrikoser, nødder og 3/4 af biskuitterne i. Lad det køle af. Stil det koldt til 1-2 timer, til blandingen er fast. Vend blandingen ud på et stykke bagepapir, form en pølse ca. 25 cm. lang. Fordel resten af biskuitkrummerne på et nyt stykke bagepapir. Tag papiret af chokoladepølsen og rul den i krummerne. Pak den ind i papiret, godt fast pakket ind og pak den derefter i film. Læg den i køleskab til næste dag. Skær den i 1 cm. tykke skiver og server til en god kop kaffe.