Chokoladetrifli

8-10 pers.

Ingredienser

600 g friske jordbær
3 spsk. appelsinjuice
500 g mascarpone
100 g rørsukker
3 pasteuriserede æggehvider
3 pasteuriserede æggeblommer
1 god chokolade lagkagebund
50 g god, mørk chokolade, høvlet

Fremgangsmåde

Tag 5 hele jordbær fra til pynt. Skær resten i skiver og hæld appelsinjuice over, lad dem trække i ½ time.
Pisk mascarpone med sukker og æggeblommer til en jævn masse. Pisk hviderne helt stive og vend dem forsigtigt i mascarponemassen, men lette tag og lidt ad gangen.
Del lagkagebunden i mindre stykker og læg halvdelen på bunden af en glasskål. Læg halvdelen af jordbærrene over, sammen med den juice der hænger ved. Fordel halvdelen af mascarponemassen over. Læg resten af lagkagestykkerne over, fordel resten af jordbærrene og så resten af mascarponen. Stil skålen i køleskab 4 timer, HELST natten over!. Skær de hele jordbær til pynt i kvarter og pyn desserten med dem, sammen med den høvlede chokolade.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik