Bagte kartofler med fyld

4 pers.

Ingredienser

4 store bagekartofler
olie
lidt smør
1 grøn peberfrugt i små tern
1 løg, hakket
100 g friske champignon i skiver
5 skiver god hamburgerryg i tern
1 1/4 dl revet ost
1/4 dl mælk
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader.
Skrub kartoflerne godt og dup dem tørre. Prik dem over det hele med en gaffel, pensl dem med olie og læg dem på en rist. Bag dem i ovnen i ca. 1½ time, til de er helt møre.
Kom lidt smør på en pande og steg peberfrugt og løg, til de bliver bløde og møre, ca. 5 minutter. Kom champignon og hamburgerryg ved og lad et stege med i endnu ca. 5 minutter, rør i det af og til. Smag til med salt og friskkværnet peber. Tag af varmen.
Varm mælken op. Tag kartoflerne ud og skru ned til 175 grader. Skær et låg af kartoflerne og grav indmaden ud med en teske, pas på, skallen på IKKE gå i stykker!. Mos kartoffelindmaden sammen med mælk, halvdelen af den revne ost og den stegte grøntsags-/kødblanding. Smag til. Sæt kartoflerne i et ovnfast fad og fordel fyldet i dem. Fordel resten af osten over, sæt dem i ovnen og bag i endnu ½ times tid. Server straks med en god grøn salat.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik