header

Kylling med rucolasauce

4 pers.

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
lidt olivenolie
salt, friskkværnet peber
skal af 1 citron, groftrevet + endnu 1 hel citron
friske kviste rimian

Sauce:
75 g rucola, godt skyllede
½ dl dild
½ dl bredbladet persille
3 fed hvidløg, i mindre stykker
4 spsk. kapers, afdryppede
1 tsk. flydende honning
1 1/4 dl olivenolie
2 spsk. hvid balsamico

Fremgangsmåde

Dup kødet tørt, pensl med olivenolie og drys med salt og friskkværnet peber. Varm en grillpane godt op, eller grill dem på udendørs grill til de er gennemstegte. Drys citronskal og timian ovenpå kyllingebrystfileterne og grill et par citroner. Pres saften af de grillede citroner over det varme kød.
Blend rucola, dild, persille, hvidløg, kapers og honning. Tilsæt olie lidt efter lidt mens der blendes, til der haves en passende konsistens. Smag til med balsacimo, salt og friskkværnet peber.
Server de varme kyllingebrystfileter med saucen og friskkogt pasta.