header

Dobbelt brownie

Ingredienser

Lys dej:
200 g god hvid chokolade
125 g smør, blødt
200 g sukker
3 æg, sammenpisket
150 g mel
1 tsk. bagepulver

Mørk dej:
200 g mørk chokolade 70%
125 g smør, blødt
300 g rå rørsukker
3 æg
4 spsk. god kakaopulver
150 g mel
1 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde

Beklæd en lille bradepande med bagepapir, den skal kunne rumme ca. 1½ liter.
Smelt chokolade over vandbad, tilsæt det bløde smør og lad det smelte i chokoladen. Rør sukker, sammenpisket æg, kakaopulver, mel og bagepulver i. Hæld den mørke den i bradepanden. Lav den lyse den på den samme måde og hæld det oveni den mørke dej. Bland de 2 slags dej med en træpind, en gaffel eller en ske, så dejen bliver marmoreret. Bag den ved 150 grader i ca. 45-60 minutter. Kagen skal stadig være lidt svampet indeni.