header

Småkager med marcipan

50 stk.

Ingredienser

200 g smør, blødt
90 g flormelis
150 g rå marcipan af god kvalitet, groftrevet
ca. 200 g mel
Desuden:
sammepisket æg
lidt rå rørsukker

Fremgangsmåde

Bland smør med flormelis og marcipan, kom så meget mel i, at det hurtigt kan æltes til en glat dej. Stil dejen i køleskab i 1 time.
Form dejen til 4 tykke ruller, pak dem ind i fryseposer og læg dem i køleskab, her kan de stå, til de skal bage. De kan sagtens stå nogle dage.
Når de skal bage, trilles en rulle ad gangen i samemnpisket æg og derefter i rørsukker. Skær dejen i 4-5 mm tykke skiver og læg dem på bagepapir på bageplade. Bag ved 175 grader i 12-15 minutter. Afkøl dem på en bagerist til de er helt kolde, opbevar dem i en tætsluttene kagedåse.