header

Chokolade-trøffelkage

6-8 pers.

Ingredienser

75 g mørk chokolade 70%
4 æg, delt i blomme og hvider
90 g sukker
250 g kastanjecreme

Desuden:
100 g mørk chokolade 70%
30 g smør
1 spsk. piskefløde

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen over vandbad. Pisk blommerne til en tyk creme sammen med sukkeret, brug en el-mikser. Rør så smeltet chokolade og kastanjecreme i med en ske. Pisk hviderne helt stive, rør lidt af dem i dejen og vend resten i med let hånd til det er netop blandet. Smør en lille springform, ca. 20 cm. og hæld dejen i.
Bag kagen ved 175 grader i ca. 25-30 minutter. Lad den blive kold i formen, mens den står på en rist.
Smelt chokoladen sammen emd smør og fløde, rør det sammen til en masse. Når kagen er helt kold, hældes chokoladeblandingen over.