Kyllingesalat

4 pers.

Ingredienser

1 stort salathoved
200 g friske champignon
1 grillet eller stegt kylling
1 lille agurk
4 tomater
50 g valnøddekerner
karse eller persille
Salatsauce:
3 spsk. mayonnaise
1 strøget tsk. sennepspulver, evt. Coleman
2 spsk chutney
4-6 spsk. creme fraiche
salt, friskkværnet peber
Tilbehør:
flute

Fremgangsmåde

Skyl salaten og lad den dryppe af. Skær den i strimler. Halver champignon. Skær kyllingekød i tern. Skær agurken i skiver og tomaterne ibåde. Del valnødderne eller hak dem groft.
Bland alle ingredienserne i en skål. Pynt med karse eller persille.
Bland mayonnaise og sennepspulver. Tilsæt chutney og kom creme fraiche i. Smag til med salt og peber. Server sovsen ved siden af salaten og giv lun flute til.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik