Tigerrejer i rød karry

4 pers.

Ingredienser

lidt jordnøddeolie
6 skalotteløg i tynde skiver
3 fed hvidløg, finthakket
1 lille butternut squash, skrællet, udkernet og skåret i tern
1 rød peberfrugt i tykke strimler
125 g friske grønne bønner, nippet og halveret
3 dl god grøntsagsbouillon
3 dl kokosmælk light
1 stilk citrongræs, roden knust med skaftet af en tung kniv
3 tsk. rød karry paste
300 g rå tigerrejer uden skaller og med den sorte tarm fjernet
2 spsk. friske koriander blade, hakket
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kom lidt jordnøddeolie i en wok. Lynsteg skalotteløg i et par minutter, under omrøring, så de ikke tager for meget farve. Tilsæt hvidløg og lad dem hurtigt stege med, under omrøring. Kom butternut squash i sammen med peberfrugt og grønne bønner, lad det stege under omrøring i et par minutter, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt bouillon, kokosmælk, citrongræs og karrypasta, skru ned og lad det simre i 15-20 minutter, eller til butternut squash er mørt. Tilsæt rejerne og lad dem simre med til de skifter farve, drys med koriander og smag til med salt og friskkværnet peber.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik