Steak med tynde “pommes frites” og sennepsdip

4 pers.

Ingredienser

lidt olivenolie
750 g bagekartofler
1 tsk. paprika
1 tsk. chilipulver
4 gode steaks, gerne af oksemørbrad
4 spsk. græsk yoghurt
1 spsk. flødeost naturel light, blødt
2 spsk. grovkornet sennep
salt, friskkværnet peber
persille, hakket

Fremgangsmåde

Forvarm en ovn til 200 grader. Skær kartoflerne ud til tynde pommes frites og bland dem med paprika, chili og dryp med lidt olie. Vend det hele godt rundt og fordel dem på en bageplade med bagepapir, så de ligger i et lag. Drys med salt og friskkværnet peber og bag dem i ca. ½ time. Vend dem en gang.
Varm en grillpande godt op. Grill steaksene til de er som ønsket, krydr med salt og friskkværnet peber. Lad dem hvile et par minutter inden de skal serveres.
Bland græsk yoghurt med flødeost naturel og sennep. Server dippen til de stegte steaks og pommes frites’ene.

Comments

comments