Risotto med butternutsquash

4 pers.

Ingredienser

lidt olie
175 g aborro ris
6 forårsløg, fintsnittet
1 fed hvidløg, presset
½ tsk. spidskommen
1 lille butternut squash, skrællet, udkernet og i små tern
100 g champignon i skiver
8½ dl god grønsagsbouillon
2 store spsk. frosne ærter
1 god håndfuld friske basilikumblade, revet i mindre stykker
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

I en gryde varmes lidt olie op og risene tilsættes. Lad den stege lidt ved lav varme og under omrøring, til de bliver gennemsigtige, men de må ikke tage farve! Tilsæt forårsløg, spidskommen, butternut squash og champignon, lad det sautere ved middelvarme i 4-5 minutter, rør ofte. Krydr med salt og friskkværnet peber. Kom bouillon i 1 suppeskefuld ad gangen og rør godt hele tiden, for at massere væden ind i risene, forsæt til al bouillon er brugt og risene er al dente, husk at al væden skal være opsuget af risene inden næste skefuld tilsættes. TIlsæt ærter og basilikum, vend det i. Smag til og drys med lidt mere basilikum. Server straks.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik