Paella

4 pers.

Ingredienser

1 løg, finthakket
4 fed hvidløg, knust og hakket
1 grøn peberfrugt i små tern
lidt olivenolie til stegning
250 g ris
1 dåse hakkede tomater
½ liter god hønsebouillon
75 g kog kyllingebryst i tern
1 tsk. paprika
1 tsk. røget paprika
salt, friskkværnet peber
200 g rå tigerrejer, uden skal og den sorte tarm fjernet
100 g frosne ærter

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op i en sauterpande og sauter løg, hvidløg og peberfrugt til de bliver bløde og gennemstigtige, men uden at de tage farve, rør i det og krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld ris i og lad det lige hurtigt stege med, mens der røres. Hæld bouillon og hakkede tomater i, sammen med kyllingekød og de 2 slags paprika. Bring det i kog, læg låg på, skru ned og lad det simre i 15 minutter. Rør de rå tigerrejer og ærter i, varm igennem til rejerne skifter farve og smag til. Server med det samme.

Comments

comments