header

Svinekødsstroganoff

2 pers.

Ingredienser

1 løg i tynde skiver
2 fed hvidløg, hakket
200 g svinekød skåret i tern
200 g små champignon
2 tsk. paprika
2 spsk. worcestershiresauce
600 g hønsebouillon
200 g yoghurt naturel
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op i en gryde og sauter løg og hvidløg, til det bliver blødt og gennemsigtigt, rør i det. Tilsæt svinekød og lad det stege med i 10 minutter, mens der røres i det, til det er gennemstegt. Tilsæt små champignon, paprika og worcestershiresauce, steg i endnu et par minutter. Hæld hønsebouillon ved, bring det i kog, læg låg på, skru ned og lad det simre i 20 minutter. Tag af varmen og vend youhurt i. Smag til med salt og friskkværnet peber og rør det godt igennem.