Pasta med oliven og tomater

2 pers.

Ingredienser

1 løg i tynde skiver
2 fed hvidløg, presset
1 dåse hakkede tomater
150 g tørret pasta, kogt al dente
2 spsk. basilikumblade, revet i mindre stykker
4 spsk. marinerede oliven
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op på en pande og sauter løg i 3-4 minutter under omrøring, til de bliver bløde og begynder at tage farve. Tilsæt presset hvidløg og hakkede tomater. Bring i kog, læg låg på, skru ned og lad det simre i 15 minutter. Kom det i en blender og kør til en glat sauce. Kog pasta i rigeligt, godt saltet, vand til det er al dente. Hæld vandet fra og lad det dryppe af. Kom saucen tilbage i gryden og lad det varme igennem igen. Tilsæt basilikum og oliven, krydr med salt og friskkværnet peber. Server til den friskkogte pasta.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik