Tofu-/ingefær wok

2 pers.

Ingredienser

100 g fast tofu, alt vand presset ud, i tern
2 gulerødder i julienne
1 gul peberfrugt i strimler
1 rødløg i tynde skiver
100 g bønnespirer
2 cm. frisk ingefær, fintrevet
1 frisk, rød chili, uden kerner, i tynde strimler
1 pak choi
4 spsk. teriyakisauce
120 g æggenudler, kogte efter anvisning
salt, friskkværnet peebr

Fremgangsmåde

Kom lidt olie i en wok og lynsteg tofutern, krydr med salt og friskkværnet peber, steg til det er gyldent og tag op af wok’en.
Kom evt. lidt mere olie i wok’en og lynsteg gulerødder, peberfrugt og løg i 2-3 minutter, under omrøring. Krydr med salt og friskkværnet peber. Kom bønnespirer i sammen med ingefær, rød chili og pak choi. Lynsteg i endnu et par minutter. Kom tofu tilbage i wokken og tilsæt teriyaki. Varm det igennem og smag til. Kog nudler efter anvisning på emballagen og server med tofu-blandingen.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik