header

Spinat og porre frittata

4 pers.

Ingredienser

250 g friske babyspinatblade
1 porre i tynde ringe
6 æg, pisket sammen
2 spsk. majsmel
1 dl skummetmælk
2 spsk. frisk, revet parmesanost
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader.
Smør et ovnfast fad let med olie. Blancher spinat i kogende vand i 2 minutter til det falder sammen. Hæld vandet fra og tryk så meget væde ud som overhovedet muligt. Lad det køle af og hak det groft.
Blancher porre i kogende vand i 3 minutter, hæld vandet fra og lad det dryppe af. Tryk ned på sigten, så vandet presses ud. Fordel spinat og porre i bunden af det smurte ovnfaste fad. Pisk æggene sammen med majsmel, salt og friskkværnet peber og hæld det over grønsagerne, pres det ned med bagsiden af en gaffel. Drys parmesanost over og sæt i ovnen i 18-20 minutter, til den er hævet og gylden.
Tag den ud af ovnen og lad den køle af i ca. 10 minutter. Vend den ud og server den i varme trekanter med salat og lækkert, groft brød.