header

Bacon og æggesalat

4 pers.

Ingredienser

4 æg, hårdkogte
6 spsk. yoghurt naturel
2 spsk. grovkornet sennep
skal af ½ citron, fintrevet
1 spsk. citronsaft
1 rødløg i tynde skiver
2 små romainesalat hoveder, revet i mindre stykker
2 spsk. persille, hakket
4 skiver bacon, stegt sprødt
2 spsk. kapers, afdryppet
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Bland yoghurt, sennep, citronskal,-saft, salt og friskkværnet peber sammen.
Bland løg, salat og persille sammen, drys med lidt salt og friskkværnet peber. Pil æggene og skær dem i kvarter, fordel dem ovenpå salatblandingen. Steg bacon sprødt og lad det dryppe af på køkkenrulle. Drys kapers over, sammen med sprødt bacon, server dressingen til sammen med lækkert, groft brød.