Bacon og æggesalat

4 pers.

Ingredienser

4 æg, hårdkogte
6 spsk. yoghurt naturel
2 spsk. grovkornet sennep
skal af ½ citron, fintrevet
1 spsk. citronsaft
1 rødløg i tynde skiver
2 små romainesalat hoveder, revet i mindre stykker
2 spsk. persille, hakket
4 skiver bacon, stegt sprødt
2 spsk. kapers, afdryppet
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Bland yoghurt, sennep, citronskal,-saft, salt og friskkværnet peber sammen.
Bland løg, salat og persille sammen, drys med lidt salt og friskkværnet peber. Pil æggene og skær dem i kvarter, fordel dem ovenpå salatblandingen. Steg bacon sprødt og lad det dryppe af på køkkenrulle. Drys kapers over, sammen med sprødt bacon, server dressingen til sammen med lækkert, groft brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik