Krydret gulerodssuppe

2 pers.

Ingredienser

1 løg, finthakket
4 gulerødder, hakket
2 fed hvidløg, presset
600 g god grønsagsbouillon
½ stødt koriander
salt, friskkværnet peber
Desuden:
1 tsk. spidskommenfrø

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op på i en gryde. Sauter løg, gulerødder og hvidløg til løg begynder at tage lidt farve. Rør i det hele tiden, krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld bouillon og koriander ved, bring det i kog og læg låg på. Skru ned og lad der simre i 20 minutter, til grønsagerne er møre. Blend suppen til den er glat, hæld det tilbage i gryden og varm det igennem igen.
Varm en lille pande op og rist spidskommenfrøene, for at smagen bliver frigivet. Server suppen drysset med spidskommenfrø og noget lækkert, groft brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik