Kold rødbedesuppe med hindbæreddike

6-8 pers.

Ingredienser

½ liter rødbeder, skrællet og skåret i tern
2 løg, hakket
1 1/4 liter okse- eller hønsefond
7½ dl kogte rødbeder, finthakket
2½ dl agurk, skrællet og uden kerner, finthakket
3 spsk. hindbæreddike
1 spsk. frisk peberrod, revet
salt, friskkværnet peber
creme fraiche

Fremgangsmåde

Hæld fond i en gryde og tilsæt de rå rødbeder og løg, lad det simre til grønsagerne bliver møre, ca. 35-45 minutter. Purer blandingen til det bliver en glat masse.
Tilsæt de finthakkede, kogte rødbeder, agurk, eddike, peberrod, salt og friskkværnet peber. Afkøl det helt i køleskab. Server med en klat creme fraiche og lidt friskkværnet peber.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik