Efterårssuppe

4 pers.

Ingredienser

1 1/4 kg butternut squash, skrællet, udkernet og skåret i tern
1 løg, hakket
1 gulerod, i tern
1 stilk bladselleri i tern
2 spsk. smør
1 1/4 liter hønsefond
salt, friskkværnet peber
1/4 tsk. stødt ingefær
3 dl piskefløde

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde og tilsæt alle grønsagerne undtagen butternut squash, lad det sautere ved middel-høj varme, til løgene bliver gennemsigtige, men uden at grønsagerne tager farve. Tilsæt butternut squash, fond og salt. Bring det i kog, læg låg på og skru ned for varmen. Lad det simre i 40-50 minutter, til squash’en er mør. Smag til med ingefær og friskkværnet peber. Kom det hele i en blender eller brug en stavblender, kør til det er en glat masse. Hæld fløde i og varm det op igen. Serveres med en lille klat kold flødeskum.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik