header

Kalkunsandwich

4 pers.

Ingredienser

2 røde peberfrugter, halverede
1 gul peberfrugt, halveret
10 soltørrede tomater
1 spsk. olivenolie
lidt tørrede chiliflager, knuste
citronsaft
salt, friskkværnet peber
8 skiver groft speltbrød
1 bdt. rucola
150 g kogt, røget kalkunbryst i tynde skiver

Fremgangsmåde

Tryk de halverede peberfrugter flade med hånden og grill dem med skindsiden opad, til de er sorte og bobler. Læg peberfrugterne i en skål og dæk med film. Lad det stå i 10 minutter og træk så skindet af.
Giv de soltørrede tomater et kort opkog og blend dem med den ene røde peberfrugt og olivenolien. Smag til med chili, citronsaft, salt og friskkværnet peber. Smør brødene med de blendede masse og læg sandwich’ene sammen med rucola, kalkun og strimler af grillet peberfrugt.