Rabarber og jordbær med creme Chantilly

4 pers.

Ingredienser

4-5 stilke rabarber
250 g friske jordbær
lidt hyldeblomstsaft
akaciehonning
½ stang vanilie af god kvalitet

Creme Chantilly:
1 dl piskefløde
½ dl græsk yoghurt
½ stang vanilie af god kvalitet
1 spsk. sukker
friske mynteblade

Fremgangsmåde

Skær rabarberne i 8-10 cm. lange stykker på skrå og læg dem i et ovnfast fad, sammen med jordbærrene. Dryp lidt hyldeblomstsaft over og dryp med lidt honning. Skær den halve vaniliestang i strimler og læg den ved. Bag ved 150 grader i ca. 15-20 minutter, til rabarberne er netop møre. Smag til om de har brug for mere honning. Lad det køle af til stuetemperatur.
Pisk fløden til tyk skum og vend yoghurt og vaniliekorn i, smag til med sukker. Anret rabarber og jordbær lagvis med lidt mynte og server med cremen.

Comments

comments